Member of
uia logo


Observer member

IceVerticalMenu Module

Reprezentativno udruženje u kulturi
na teritoriji Republike Srbije , na osnovu Zakona o kulturi i rešenju Ministra kulture,informisanja i informacionog društva
Prijatelji UAS-a
logokorespondencija
Copyright © 2012 UAS
All Rights Reserved

UdruženjE Arhitekata SrbijE

Beograd, Kneza Miloša 7a/III, tel 011/3230 059, tel-fax 011/3239 754 e-mail: sas-dab@EUnet.rs

petak, 25 oktobar 2013

Nacrt Zakona o uređenju prostora i izgradnji

Obaveštavamo članove da je Ministarstvo građevinarstva i urbanizma objavilo Nacrt zakona o uređenju prostora i izgradnji. Dokumente preuzete sa internet strane Ministarstva u pdf i word formatu možete preuzeti ovde.

http://www.mgu.gov.rs/nacrt-zakona-uredjenje-prostora-izgradnja.php

Pozivaju se članovi DAB da u roku od 10 dana, zaključno sa 5. novembrom 2013. godine, svoje primedbe, predloge i sugestije na Nacrt dostave na email adresu  Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. " target="_blank" data-mce-href="mailto: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. " style="color:rgb(0, 0, 0)"> Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  sa napomenom "komentari na Nacrt Zakona".

Molimo vas da radi lakse sistematizacije i prezentacije Ministarstvu, svoje komentare saljete u Word formatu, po članovima na koje imate predlog ili primedbu. Opšte komentare odvojite u posebno poglavlje istog dokumenta. 

nacrt zakona.pdf

 

nacrt zakona.docx

Pročitano 4782 puta
 

image003

S.ARCH-1

fb linkovi