Member of
uia logo


Observer member

IceVerticalMenu Module

Reprezentativno udruženje u kulturi
na teritoriji Republike Srbije , na osnovu Zakona o kulturi i rešenju Ministra kulture,informisanja i informacionog društva

Prijatelji UAS-a

Logo IAUS-a-dabSQ
uzb
Copyright © 2012 UAS
All Rights Reserved

UdruženjE Arhitekata SrbijE

Beograd, Kneza Miloša 7a/III, tel 011/3230 059, tel-fax 011/3239 754 e-mail: office@u-a-s.rs

ponedeljak, 13 novembar 2023

SHARE Srbija 2023 - Međunarodni forum za arhitekturu i tehnološke inovacije - 16. novembar 2023., hotel „Metropol Palace“ u Beogradu

 

ZAHA Hadid Architects, Stefano Boeri Architetti, Amanda Levete Architects, 2Portzamparc, 3LHD i mnogi drugi će učestvovati na petom izdanju Share Foruma u Beogradu.

SHARE Srbija 2023, Internacionalni arhitektonski Forum, će se održati 16. Novembra u hotelu Metropol Palace u Beogradu gde će biti predstavljena istaknuta postava govornika i zanimljiva izlaganja. Događaj se odžava od 8.45 do 17.30 časova.

SHARE Serbia Forum je platforma za arhitekte i građevinske profesionalce koji žele da ostanu ispred trendova u industriji. Sa fokusom na edukaciju, inspiraciju i umrežavanje, forum privlači učesnike iz svih krajeva Srbije, kao i cenjene goste iz vodećih arhitektonskih kuća širom Evrope i dalje.

Zadivljujuće sesije i istaknuta postava govornika:

 • Manuela Gatto, “ZAHA HADID Architects”, direktor, Velika Britanija, predavanje na temu “Reimagining Cities: Digital Technologies and the Future of Urban Development”
 • Alice Dietsch, “AL_A Amanda Levete Architects”, direktor, Velika Britanija, predavanje na temu “Architecture as an Urban Project”
 • Paolo Russo, vođa dizajnerskog tima “Stefano Boeri Architetti”, Italija, predavanje na temu “Green Obsession”
 • Rex Bombardelli, “2Portzamparc”, direktor, Francuska, predavanje na temu “Small Project but Large Scale Façade”
 • Marko Dabrović, , Hrvatska, predavanje na temu “Collaborative living and working spaces”
 • Bratislav Tošković, “Olla Architecture”, suvlasnik,Finska, predstavlja "From a Bystander to a Trendsetter"
 • Peter Bordas, “BORD Architectural Studio”, director šef dizajna, Mađarska, predavanje na temu “Forget facades, create space for public”
 • Mariana Cârstoiu, “K-BOX Construction & Design”, kordinator dizajna, Rumunija, predavanje na temu “Good living in Collective Housing”
 • Milena Kordić, “SOBA”, suosnivač, Srbija, predavanje na temu “Tracing the Intricate: Atmospheres of Everyday Life”
 • Martin Panovski, “Radius”, osnivač, Severna Makedonija, predstavlja “Grand Skopje”
 • Radomir Serafimov, “Atelier Serafimov Architects”,menadžer i suosnivač, Bugarska, predavanje na temu “The power of architecture to challenge progress”
 • Milan Rašković, “Bureau Cube Partners”, direktor, Srbija, predstavlja “Institute for Maternal and child's of Serbia Health Care, "Dr. Vukan Čupić"”

SHARE Forum je stekao međunarodno priznanje i postao je suštinski skup za one u AEC industriji zbog svog međunarodnog dometa i nepokolebljive posvećenosti najsavremenijim građevinskim tehnologijama i inovativnom dizajnu.

Kotizacija

Kotizacija za događaj iznosi 50 evra po osobi. Ulaznice su u prodaji na zvaničnom sajtu događaja https://share-architects.com/share-serbia-2023-forum/;

SHARE Arhitekte - glavne ličnosti u Srbiji

Prisutni u Srbiji od 2018. godine, SHARE Architects je ugostio 900 učesnika i 84 govornika u četiri izdanja Foruma u Beogradu. 17 srpskih arhitekata su članovi SHARE Architects Society, ekskluzivne grupe u okviru mreže SHARE Architects koja okuplja 900 međunarodnih arhitektonskih lidera iz 42 zemlje.

Mreža SHARE Architects – Povezivanje arhitekata i izvođača radova u Centralnoj i Jugoistočnoj Evropi

Tokom proteklih 26 godina, SHARE Architects Forumi su postali suštinska platforma za umrežavanje arhitekata i izvođača radova u Centralnoj i Jugoistočnoj Evropi. SHARE stvara efikasnu platformu za poznavanje i razumevanje raznolikosti arhitektonskog fenomena savremene arhitekture. Trenutno se događaji SHARE Architects održavaju u 16 zemalja Centralne i Istočne Evrope, a zajednica SHARE Architects broji više od 50.000 članova iz celog sveta.

Pročitano 213 puta
 


ČLANARINA 2023

 

Poštovani

Podsećamo vas da godišnja članarina u Društvu arhitekata Beograda- Udruženju arhitekata Srbije za 2023. godinu iznosi 3.000,00 dinara.

Za arhitekte/ penzionere godišnja članarina iznosi 1.500,00 dinara.

Uplatu možete izvršiti na račun Društva arhitekata Beograda, Beograd, Kneza Miloša 7a/III kod OTP banke, a.d. Novi Sad broj 325-9500600062062-07 sa pozivom na broj 2023.

 Popunjenu pristupnicu možete poslati na e- mail: office@dab.rs ili popuniti lično pri dolasku u prostorije Društva arhitekata Beograda radnim danima  između 09,00 -15,00 časova.

Za sve potrebne informacije možete se obratiti i na telefone ili e- mail adresu:

011/ 3230-059; 3239-754,
office@dab.rs
Društvo arhitekata Beograda
Udruženje arhitekata Srbije,

 

PRISTUPNICA.doc

 

image003

400x560 bina 18-01

 

fb linkovi