Odštampajte ovu stranicu
petak, 15 septembar 2017

Poziv na konferenciju "Ka net zero gradnji"

 

WORLD GREEN BUILDING WEEK (SVETSKA NEDELJA ZELENE GRADNJE) je godišnji tematski događaj koji se održava širom sveta u organizaciji WorldGBC (Svetski savet zelene gradnje). Ovogodišnja tema je #OurHeroIsZero (Nula je naš heroj). Naše zgrade treba da budu naši heroji u borbi sa klimatskim promenama.

SrbGBC - Savet zelene gradnje Srbije, kao nacionalna članica WorldGBC, ovaj događaj obeležava organizovanjem stručne konferencije „Ka net zero gradnji“. Cilj je da se istakne potreba za zelenom gradnjom, usmeravajući nas na korake koje treba preduzeti u građevinarstvu kako bi smo poboljšali kvalitet života naše zajednice i sprečili dalje klimatske promene.

Konferencija će se održati u Svečanoj sali (sala 200) Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, domaćina i člana Saveta Zelene gradnje Srbije, u sredu 27.septembra od 10 do 14 časova. Adresa: Bulevar Kralja Aleksandra 73/II.

Na konferenciji će govoriti eminenti stručnjaci koji se zalažu za zelenu gradnju, u prisustvu predstavnika resornih institucija, stručne javnosti, studenata i medija.

Više o konferenciji možete naći u Programu.

Ulaz na konferenciju je slobodan, a broj mesta ograničen. Ljubazno Vas molimo da svoje i prisustvo kolega Vaše organizacije potvrdite putem mejla na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. , najkasnije do četvrtka 21.septembra, kako bi smo osigurali mesto za Vas.

Pročitano 1015 puta