Odštampajte ovu stranicu
ponedeljak, 13 jun 2016

GODIŠNJA NAGRADA ZA ARHITEKTURU za 2015.godinu

 

UDRUŽENJE  ARHITEKATA SRBIJE

raspisuje konkurs za dodelu

GODIŠNJE  NAGRADE  ZA ARHITEKTURU

za 2015.godinu

Nagrada Udruženja  arhitekata Srbije se dodeljuje za:

A. Najuspešnije arhitektonsko delo iz svih oblasti arhitekture realizovano u protekloj godini zaključno sa 31.12.2015.godine za Godišnju nagradu.

B. Izvedeno delo naših arhitekata koje je realizovano u inostranstvu  u   konkurenciji za povelju Udruženja  arhitekata Srbije , u protekloj godini, zaključno sa 31.12.2015.

Žiri za dodelu nagrade :

vanr.prof. dr Vladimir Milenković, arhitekta, predsednik Žirija

i članovi:

dr Tatjana Stratimirović,  arhitekta,  Beograd

mr Miroslava Petrović Balubdžić,arhitekta, Beograd

Srđan Zorić, arhitekta,Novi Sad

Zoran Nikolić, arhitekta,Niš

Predlagač je dužan da Žiriju u pisanoj formi podnese:

Prijavu kandidata sa informacijom o objektu kojim se kandidat kandiduje za nagradu; a naročito, dokaz o članstvu podružnog Društva arhitekata. Grafičke priloge koji će omogućiti odgovarajući uvid u sadržaj i rešenje, kratko tekstualno objašnjenje i fotografije objekta iz kojih se može sagledati i ukupan gabarit – obavezna predaja i na cd-u.

Predlagač je dužan da dostavi izjavu da je objekat završen u godini za koju konkuriše.

Predlagač može podneti za predloženo delo i već ranije objavljene ocene, mišljenja, kritike i drugi raspoloživi materijal koji prezentuje, tumači i osvetljava kandidatov doprinos i  razlog za kandidaturu.

Konkurs za nagradu se raspisuje od 14.06.2016., a rok za podnošenje predloga sa kompletnom dokumentacijom je do 12.09.2016.godine do 15,00 časova.

Predlozi se dostavljaju na adresu Udruženja arhitekata Srbije i Društva arhitekata Beograda, Kneza Miloša 7a/III, soba 32, svakog radnog dana od 09,00 do 15,00 časova, kontakti:

 011/3230-059, 3239-754, Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. "> Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. .

Pročitano 3821 puta