Member of
uia logo


Observer member

IceVerticalMenu Module

Reprezentativno udruženje u kulturi
na teritoriji Republike Srbije , na osnovu Zakona o kulturi i rešenju Ministra kulture,informisanja i informacionog društva
Prijatelji UAS-a
logokorespondencija
Copyright © 2012 UAS
All Rights Reserved

UdruženjE Arhitekata SrbijE

Beograd, Kneza Miloša 7a/III, tel 011/3230 059, tel-fax 011/3239 754 e-mail: sas-dab@EUnet.rs

petak, 03 avgust 2018

Arhitektura u kontekstu 3

 

Udruženje arhitekata Srbije i Društvo arhitekata Beograda obaveštavaju svoje  članove da je izašla iz štampe  knjiga Arhitektura u kontekstu 3, Izdavač: Kulturni centar Beograda, Beograd.

U trećem ciklusu razgovora predstavljene su arhitekte koje su se uspešno oprobale u najrazličitijim vidovima struke, od prostornih i urbanističkih planova do projekata pozorišta, stambenih kompleksa, vila, memorijala, gradskih palata i muzeja.

RADIVOJE DINULOVIĆ, GROZDANA ŠIŠOVIĆ i DEJAN MILANOVIĆ,IGOR MARIĆ, ALEKSANDAR SPAJIĆ,TATJANA STRATIMIROVIĆ i VLADIMIR MILENKOVIĆ,  MIODRAG MIRKOVIĆ, DEJAN TODOROVIĆ

 

Dodatne informacije možete dobiti preko Udruženja arhitekata Srbije i Društva arhitekata Beograda tel:011/3230-059; 3239-754 , Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. " target="_blank"> Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.  – knjiga za naše članove se može kupiti po promotivnoj ceni od 400,00 dinara.


 

korice arhitektura u kontekstu sm.pdf

 

Pročitano 219 puta
 

image003

S.ARCH-1

fb linkovi